Talenat koji posjedujem:

Ja sam Tea. Od svojih 30, plesom se bavim 22 godine u plesnom klubu "Gemma". I sigurna sam da će uvijek tako i biti! Pored porodice i posla, uvijek imam vremena i za ples. Svo iskustvo koje sam stekla kao igrač sada prenosim na mlade talente. Volim da radim sa djecom i mladima. Divno ih je gledati kako se okupljaju oko nečega pozitivnog i svoje vrijeme "troše" fizički aktivni razvijajući ljubav prema igri i muzici.
Moj talentat je sadržan u tome što ih svojim treninzima i koregorafijama vodim kroz ljepotu plesa i učim ih da je to život. Da nikada ne odustaju! Da nikad ne znamo zašto je baš dobro i kad nije najbolje! Sa njima prolazim i više od samog plesa... sa njima sam i trener i pedagog i psiholog :) Zajedno smo tim! Ma porodica!
Osvojili smo mnoga prvenstva i nagrade do sada. Sada želimo dalje! Želimo otići na Svjetsko prvenstvo u Poljsku u novembru mjesecu. Ukoliko osvojim ovu nagradu sav novac želim pokloniti svojom plesačima kako bi im omogućila put na ovo prestižno takmičenje.

Ja sam...

Kreativna, snalažljiva, uporna, borbena, hrabra, pozitivna.

Moj moto

Najveći hendikep je negativan stav!

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.