Talenat koji posjedujem:

Još od malih nogu sanjam o svojoj muzičkoj karijeri. Muzici sam posvetio cijeli svoj život kroz nižu i srednju muzičku školu, pa čak i sada kada studiram dramske umjetnosti aktivno se bavim sviranjem i komponovanjem. Došlo je vrijeme da diplomiram i odlučio sam da spojim znanje stečeno na fakultetu i svoje muzičko umijeće. Želim da napravim nešto što iskače iz muzičke svakodnevnice, a to je muzičko-scenski performans. Nažalost, kod nas je veoma teško doći do materijalnih sredstava i podrške za ovakve projekte, jer je muzika, posebno autorska, jako malo cijenjena.
MultiCultus ispred sjenke je multidisciplinarni projekat kojim je obuhvaćeno uživo izvođenje muzike (rok bend MultiCultus), pozorište (igra sjenki), projekcije i svjetlosni efekti. U projektu bi učestvovali studenti Akademije umjetnosti Univerziteta u Banja Luci, razni banjalučki muzičari i profesionalci.
https://www.youtube.com/channel/UCx1s8iGbWKuLSb8KLg5M25w

Ja sam...

Ambiciozan, pouzdan, pozitivan, kreativan, uporan, odgovoran, komunikativan

Moj moto

Muzika je moj životni moto.

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.