Talenat koji posjedujem:

Čao svima, ja sam Robert Dacešin, imam 28 godina i završio sam Master studije na Ekonomskom univerzitetu u Bratislavi. Ali, ovo je vjerovatno zadnja stvar koju kažem o sebi. Ti me možda najbolje poznaješ kao putoholičara i nekoga ko vodi blog RIO priče sa putovanja. Obožavam putovanja više nego bilo šta na svijetu, a do sada sam posjetio oko 40 zemalja.

Pored toga, zanimaju me i strani jezici pa sam, uz pomoć interneta i par prijatelja, naučio aktivno 5 stranih jezika: engleski, španski, italijanski, portugalski i slovački.

Radio sam i kao teniski sudija na nekim od najvećih svjetskih turnira gdje sam imao priliku da sudim Nadalu, Mareju, Berdihu, Del Potru, Fereru, Monfilsu...a danas posjedujem i međunarodnu trenersku licencu.

Napisao sam prvi turistički vodič za Banjaluku, a svoj doprinos gradu u kojem živim dao sam i kroz tekstove „22 način kako bih unaprijedio turizam u Banjaluci“ i "Zašto turisti ne posjećuju Banjaluku", koje možeš pronaći na netu.

Ja sam...

Putoholičar. A za dužu verziju, zaviri na ovaj link http://www.riopricesaputovanja.com/v1/o-meni/.

Moj moto

Sve se postiže radom

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.