Talenat koji posjedujem:

Od djetinjstva sam posjedovala izrazitu umjetničku vještinu i smisao za likovni izraz. Pohađala sam razne kreativne radionice. Učestvovala u maloj školi animacije. Na prve časove crtanja išla sam u slikarsku radionicu udruženja "Zdravo da ste". Slikarstvom sam se aktivno počela baviti 2014. godine kada sam upisala školu slikanja "Atelier Pećarić" kod akademskog slikara, dr.mr.fil. Mišo Pećarić. Spojivši svoj prirodni talenat i njegovu vještinu, iskustvo i znanje, naučila sam da slikam tehnikom ulja na platnu i od tada sam naslikala preko 20 slika tom tehnikom, dimenzija između 50x70 i 90x70. Pored toga uradila sam i veliki broj crteža grafitnom olovkom, pastelnim i akrilnim bojama. U tematskom smislu preokupacija su mi životinje, naročito konji, zatim ženski likovi i pejzaži. Slikarski pravci za koje sam se ja opredijelila su hiperrealizam i eksprezionizam kao i kombinacija ta dva slikarska pravca.

Ja sam...

Volim umjetnost, naročito slikarstvo. Pozitivna sam osoba, veliki optimista, volim životinje i san mi je da održim izložbu svojih slika u Parizu.

Moj moto

Živi za trenutak.

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.