Talenat koji posjedujem:

Kada sam upisala osnovne studije glume u Banja Luci, roditelji su mislili uveliko da studiram produkciju u Beogradu. Kada sam im saopštila šta se sve izdešavalo, tata me je samo pitao da li sam sada konačno srećna. Sjećam se da sam mu odgovorila kako sam najsrećnija na svijetu cijelom, na šta mi je on kazao da nisam, jer je on ipak malo srećniji jer sada zna da znam šta hoću. I tako, od tada je prošlo osam godina, pored osnovnih završila sam i master studije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a trenutno pohađam magistarske studije iz režije u Moskvi. Što bi Čehov kroz Ninu kazao: "Kada mislim o svom pozivu, ja se ne bojim života." Tako i ja.

Ja sam...

Hrabra, šašava, empatična i intuitivna.

Moj moto

Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovjek živi kako mora, a pravi čovjek živi kako hoće; život na koji bijedno i bez otpora pristaje je bijedno tavorenje, a izabrani żivot je sloboda. Čovjek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem.

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.