Talenat koji posjedujem:

Dva talenta koja (inače priznajem da) imam su talenat za scenski nastup i pisanje. Bavim se i debatom, aktivizmom, pomalo glumom, ali kažu da to moje sviranje i pjevanje ima smisla, pa sam odlučio da sve to zajedno, s ljubavlju i željom za muzikom, uklopim u svirku. Počeo sam svirati gitaru još negdje u trećem razredu osnovne, ali su mi rekli da mi je ruka premala i prsti preslabi pa sam morao čekati. Malo sam izgubio volju, pa sam se gitari vratio prije otprilike dvije godine, a prve autorske pjesme, zajedno sa bendom napravio prije otprilike pola godine. Publika je odlično odreagovala, pa smo ovo ljeto malo svirali putovali, i onda se malo zatvorili u garažu; pisali, komponovali, pa sada tražimo način da te autorske pjesme profesionalno snimimo, jer je to logičan sljedeći korak.
Isto tako, samostalno pišem tekstove i muziku za akustičnu gitaru, i onda to malo modernizujem, pa bih volio da do kraja godine bar jedna pjesma ugleda svjetlo studija. (:

Ja sam...

Mlad, ambiciozan, realan, neobičan, lider, ekstrovertan.

Moj moto

Ne zatvaraj vrata za sobom, osim ako to nisu neka baš ružna vrata.

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.