Talenat koji posjedujem:

Moja priča počinje prije pet godina. Primjetivši moje interesovanje za fotografiju Alvin i Dragiša koji su već uveliko bili u oblasti fotografije i videa, pozvali su me da im se pridružim i pokušam nešto naučiti o tome. Sa velikom voljom svaki dan poslije škole sam išao kod njih da ih samo posmatram dok rade kako bih mogao naučiti nešto. Kako je vrijeme prolazilo, pored fotografije pokazao sam veći napredak u oblasti videa i kreativne video montaže što me je dovelo do toga da stvaram kratke filmove koji se ljudima neopisivo sviđaju.
Moj najveći uspjeh je mogućnost da stvorim nekome uspomenu koja će u njima probuditi emocije svaki put kada je pogledaju, mogućnost putovanja, upoznavanja drugih ljudi i raznih kultura. Ono što bih nekome poželio je da u životu radi on što voli jer to dosta utiče na kvalitet života. Odgovore na sva pitanja možete pronaći tako što će te odgledati moj kratki film pa mi vi recite da li ja zaslužujem da budem Novo Ime.

Ja sam...

Samokritičan, kreativan, optimističan, direktan, jednostavan, avanturista, otvoren, razuman.

Moj moto

Izaberite posao koji volite i nećete morati raditi ni jedan jedini dan u životu.

Pogledaj moj video:

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.