Blog Image

Kakav je osjećaj biti na sceni? Da li je samouk ili je ljubav prema muzici upotpunio školovanjem? Šta je, za početak, dovoljno da se zakorači u svijet audio produkcije? Šta smatra svojim najvećim uspjehom i kakvi su mu planovi u narednom periodu? Koliko mu je značila podrška kompanije Novomatic u okviru projekta „Novo ime“?

Ovo su samo neka od pitanja na koje je Nikola Todorović, „Novo ime“ elekronske muzike, dao odgovor u emisiji RECreativno sa Dijanom Tepšić.

Nikola, DJ producent, otkriva da iza svega što radi stoji mnogo zalaganja i odricanja, ali da su adrenalin i reakcija publike i te kako vrijedni toga, naročito ako se radi o autorskim djelima. Ponosan je na činjenicu da iza sebe ima dva EP-a, da je spoznao kako je to biti dio svjetskih lista i da još mnogo toga planira u budućnosti. U ugodnom razgovoru sa Dijanom, naš Nikola priča o svom omiljenom žanru elektronske muzike, ali i željama da postane uspješan na polju audio produkcije za filmove.

„U početku, dovoljan je samo računar i softver na kojem se pravi muzika, a onda se kupuje dodatna oprema. Ništa ovo ne bih mogao da uradim bez Novomatic-a i njihovog projekta „Novo ime“, koji pomaže i stimuliše mlade i talentovane, takmičenjem na koje sam se prijavio i pobijedio“, rekao je Nikola.

Zahvaljući nagradi koju je osvojio napravio je bolje uslove u studiju u kojem stvara jedinstven i prepoznatljiv zvuk. Nestrpljivo čekamo kada će ime Nikole Todorovića osvanuti na top listama ljetnjih summer deep chill hitova, jer mi smo se već navikli da je Nikola na top 10 listi pobjednika „novih imena“ koji su obilježili godinu.

 

Objavio : admin January 18, 2019

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.