Blog Image

Naša Nova imena imaju pune ruke posla. Da, da, mnogi od njih vrijedno rade i pripremaju se za nove izazove, jer, kao što znamo, talenti uvijek nađu priliku da se iznova kreativno izraze, ali i potvrde da se na ovoj našoj prestižnoj listi nisu slučajno našli.

Tako naša Isidora Cvijetić i njen plesni partner Živojin Suvajac uskoro putuju u Tursku, gdje će u gradu Adana iznova izaći pred sudije. Naime, 13. oktobar je u njihov kalendar upisan kao dan kad će se takmičiti na WDSF World Open-u, takmičenju međunarodnog karaktera, i to u latino-američkim i standardnim plesovima.

„Ove godine smo prešli u stariju kategoriju, pa ćemo vidjeti šta će biti. Svakako se nadamo najboljem!“, istakla je Isidora prije odlaska na ovo takmičenje.

Najboljem se nada i naše Novo ime muzike, Helena Ostojić, koja na predstojećim Beogradskim horskim svečanostima, kao saksofonistkinja nastupa sa Rock simfonijom i mješovitim horom.

„Drago mi je da ćemo prvi put nastupiti u Beogradu, to nam je odlična reklama i možda nam otvori neka nova vrata. Nadamo se da će nas publika dobro prihvatiti, s obzirom da godinama dobijamo pitanje ‘Kad ćete u Beograd?’ I, naravno, radujem se što ću ponovo dijeliti binu sa Marčelom!“, iskrena je Helena.

Ipak, tu nije kraj lijepim vijestima koje Helena ima. Ona je, naime, zahvaljujući Novom imenu, dobila još jednu fantastičnu priliku da iskaže svoj talenat, ali i dosadašnje učenje i predani rad.

„Dobila sam posao na poziciji Prvog saksofona u Orkestru MUP-a Republike Srpske. Ozvaničava se 1. oktobra, kada slijedi potpisivanje ugovora, uniforma itd. Inače, rođena sam na Međunarodni dan policije, pa ne znam da li je to slučajnost ili šta. Tako da, već u novembru će biti koncert i to će biti nova prilika da govorimo o ovome“, pojasnila je ova umjetnica.

I dok se naši mladi talenti spremaju za buduće nastupe, među kojima je i Tea Gutić koja bi tokom oktobra trebalo da ima još jednu promociju svoje knjige „Maglene vibracije“, svi zajedno se posebno radujemo vijesti da se neko od njih priprema za jedno novo, sasvim drugačije poglavlje u životu. Naime, naša Lena Kovačević, koja je svojevremeno bila Novo ime sporta, bi početkom sljedeće godine trebala da postane mama!

U iščekivanju prve „Novo ime bebe“, Leni želimo bezbrižne predstojeće dane, a svim ostalim Novim imenima puno sreće i uspjeha tokom novih nastupa, takmičenja i predstavljanja.

Objavio : Bojana Djeric September 27, 2019

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

CONNECT WITH

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.